+ persoonlijke aandacht

+ trainen wanneer jij wilt

+ volledige privacy

Reviews

“Ik heb nu twee jaar gefitnest onder begeleiding van Artur. Hij is een zeer bevlogen en enthousiast persoon die je constant bijleert om het laatste op het gebied van personal training en fitness bij te houden. Hij is zo enthousiast en kundig dat hij mij giga heeft gestimuleerd. Ook over voeding heeft hij me veel geleerd en hij maar super shakes. Hij is ook altijd erg ge├»nteresseerd in de persoon die hij les geeft en stimuleert iedereen geweldig. Ik wens hem enorm veel succes met zijn nieuwe personal training studio.”

4.6/5
Arnoud

Arnoud Bennink

Eigenaar modernekunst.nl

“4 jaar geleden begon ik met personal training bij Artur om mijn lichaam sterker te maken ter voorbereiding van mijn buitensport opleiding. Ik had nog nooit een sportschool van binnen gezien, laat staan spierpijn gehad! Binnen een hele korte tijd ging ik rap vooruit en wist Artur me enorm te motiveren, waardoor ik uiteindelijk dingen kon doen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Nu, 4 jaar later, is fitheid een belangrijk deel van mijn werk als buitensport gids. Nog elke dag werk ik eraan om fysiek sterker te worden, een waardevolle lifestyle die ik heb geleerd bij Artur en voor de rest van m’n leven meeneem!”

4.6/5
Effie

Effie Korpershoek

Buitensport Gids

“Ik heb veel te danken aan de personal training van Artur, een expert die precies weet hoe hij je moet helpen. Ik heb gemerkt dat de personal training niet alleen een toegevoegde waarde heeft op mijn fysieke gesteldheid, maar dat het ook helpt bij mijn prestaties op werk en school. Zeker een aanrader!”

4.8/5
Arjun

Arjun Kishan

Werknemer Ober Makelaardij