+ persoonlijke aandacht

+ trainen wanneer jij wilt

+ volledige privacy

Elektro Musculaire Stimulatie

EMS.

+ workout voor het hele lichaam in 20 minuten per training

+ volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelen

+ ook geschikt bij blessures

Artur en Nicky schouder aan schouder - Personal training bij BodyArt in Roelofarendsveen

+ workout voor iedereen

Met dezelfde intensiteit van een 3 uur durende workout in de sportschool kost Elektro Musculaire Stimulatie (EMS), maar 20 minuten van je tijd. Het is daarom dé ideale manier om snel en op een verantwoorde manier te sporten, binnen een druk en dynamisch leven, waarbij fit worden en fit blijven een belangrijk doel is.

Zelfs met blessures is het mogelijk om toch te trainen. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden en passen we jouw trainingsprogramma hierop aan.

+ workout voor het hele lichaam in 20 minuten per training

Elektro Musculaire Stimulatie (EMS) is weerstandstraining die met behulp van elektrische prikkels via een bodysuit op je huid worden overgedragen.

Ons zenuwstelsel stuurt deze ‘prikkels’ naar de grote spiergroepen, waardoor deze tot wel 30% meer geactiveerd worden dan bij gewone krachttraining.

Ook dieper gelegen spieren, die normaal niet snel door je lichaam worden aangestuurd, worden met EMS eenvoudig bereikt.

Met EMS training kan je lichaam tot wel 150x meer spiersamentrekkingen maken in vergelijking tot een normale krachttraining. Hierdoor staat een EMS training van 20 minuten in intensiteit gelijk aan een full body workout van drie uur in de sportschool.

+ Plan jouw gratis proeftraining

Welke training wil je proberen?
Hoe kunnen we je bereiken?