+ persoonlijke aandacht

+ trainen wanneer jij wilt

+ volledige privacy

Welkom bij de eerste personal training studio
in Roelofarendsveen

Over BodyArt

Fit worden en blijven hoeft niet zwaar te zijn. BodyArt kan jou helpen om de fitste versie van jezelf te worden, zonder het volgen van een crashdieet of jouw lichten te overbelasten. Door goed naar jou te luisteren weten wij precies welke gezonde lifestyle het beste bij jou past en wat jouw valkuilen zijn. Zo kunnen we samen een plan maken om jouw doelen te bereiken.

Sporten, gezond eten, afvallen en fit worden kan je helpen om klachten te verminderen. Denk aan het verhelpen van lichamelijke klachten zoals nek-, knie- en rugklachten. Ook bij gezondheidsklachten  kan personal training helpen bij het verhogen van jouw zelfvertrouwen, het tegenwerken van beginnende diabetes en het bevorderen van je mentale welzijn bij stress of wanneer je tegen een burn-out aan zit.

Artur Grigoryan met duimpjes omhoog - Personal training bij BodyArt in Roelofarendsveen

Trainen bij BodyArt

Zelf zijn wij ervan overtuigd dat men meer en betere resultaten kan bereiken
door middel van professionele begeleiding.

Dit is bij BodyArt op meerdere manieren mogelijk.

1OP1
Personal Training

1OP2
Duo Training

Gerealiseerde resultaten

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier en motivatie meer dan 100 verschillende mensen mogen begeleiden.

Wij zullen altijd met volle motivatie en overtuiging samenwerken aan jouw doelstelling. Ons motto is dan ook ‘jouw doel is onze missie’.

Bij BodyArt helpen wij je

“Ik heb nu twee jaar gefitnest onder begeleiding van Artur. Hij is een zeer bevlogen en enthousiast persoon die je constant bijleert om het laatste op het gebied van personal training en fitness bij te houden. Hij is zo enthousiast en kundig dat hij mij giga heeft gestimuleerd. Ook over voeding heeft hij me veel geleerd en hij maar super shakes. Hij is ook altijd erg geïnteresseerd in de persoon die hij les geeft en stimuleert iedereen geweldig. Ik wens hem enorm veel succes met zijn nieuwe personal training studio.”

4.6/5
Arnoud

Arnoud Bennink

Eigenaar modernekunst.nl

“4 jaar geleden begon ik met personal training bij Artur om mijn lichaam sterker te maken ter voorbereiding van mijn buitensport opleiding. Ik had nog nooit een sportschool van binnen gezien, laat staan spierpijn gehad! Binnen een hele korte tijd ging ik rap vooruit en wist Artur me enorm te motiveren, waardoor ik uiteindelijk dingen kon doen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Nu, 4 jaar later, is fitheid een belangrijk deel van mijn werk als buitensport gids. Nog elke dag werk ik eraan om fysiek sterker te worden, een waardevolle lifestyle die ik heb geleerd bij Artur en voor de rest van m’n leven meeneem!”

4.6/5
Effie

Effie Korpershoek

Buitensport Gids

“Ik heb veel te danken aan de personal training van Artur, een expert die precies weet hoe hij je moet helpen. Ik heb gemerkt dat de personal training niet alleen een toegevoegde waarde heeft op mijn fysieke gesteldheid, maar dat het ook helpt bij mijn prestaties op werk en school. Zeker een aanrader!”

4.8/5
Arjun

Arjun Kishan

Werknemer Ober Makelaardij

+ Plan jouw gratis proeftraining

Welke training wil je proberen?
Hoe kunnen we je bereiken?