+ persoonlijke aandacht

+ trainen wanneer jij wilt

+ volledige privacy

Over ons

Bij BodyArt helpen we je

BodyArt kan jou helpen om de fitste versie van jezelf te worden zonder een crashdieet te volgen of jouw lichaam over te belasten. Door goed naar jou te luisteren weet ik precies welke gezonde lifestyle het beste bij jou past en wat jouw valkuilen zijn. Zo kunnen we samen een plan maken om jouw doelen te bereiken.

Sporten, gezond eten, afvallen en fit worden kan je helpen om klachten te verminderen. Je kunt denken aan het het verhelpen van lichamelijke klachten zoals nek- knie- en rugklachten. Maar ook bij gezondheidsklachten kan personal training helpen bij het verhogen van uw zelfvertrouwen, het inperken van beginnende diabetes en het bevorderen van je mentale welzijn bij stress of wanneer u tegen een burn-out aan zit.

Mijn verhaal

Mijn naam is Artur Grigoryan, ik ben 28 jaar oud. 
Zelf doe ik al ruim 10 jaar fanatiek aan krachttraining, fitness & bodybuilding.
Dit heeft mij in mijn dagelijkse leven zowel mentaal als fysiek veel geholpen.
Op mijn 20ste ben ik de opleiding Fitvak A begonnen, gevolgd door de vervolgopleiding Fitvak B Personal Trainer.

Tijdens mijn vervolgopleiding Fitvak B heb ik stage gelopen op een sportschool in Leiderdorp. Tijdens deze stage kreeg ik al na één maand een baan aangeboden.
In drie jaar tijd heb ik enorm veel ervaring opgedaan als Personal Trainer.

Geen enkel doel is onbereikbaar, of je nu wil afvallen,
of zowel aan je fysieke- als mentale klachten wil werken.
Dit is allemaal mogelijk bij BodyArt!

De beste service!

Bij BodyArt word je altijd vriendelijk ontvangen en krijg je bij elke training een handdoek en een flesje koud water. Vervolgens gaan we hard aan de slag om je persoonlijke doelstelling te bereiken!

Na de training nemen wij altijd 15 minuten de tijd voor een kop koffie, thee en/of een eiwit shake. Ook de energieën moeten optimaal worden aangevuld, daarom bieden wij ook een gezond stuk fruit aan.

Dat allemaal inbegrepen in elke trainingssessie!