+ persoonlijke aandacht

+ trainen wanneer jij wilt

+ volledige privacy

Timo
Verweij

Personal Trainer.

+ combineert kracht en conditie

+ Motiveert als de beste

+ Plezier is belangrijk

Timo Verweij duimpjes omhoog

+ Kracht en conditie

Timo combineert in zijn training het liefst kracht met conditie. Trainen kan binnen of buiten, alleen of samen in een bootcamp. 

+ Jong geleerd is...

Timo traint al sinds zijn 12e met gewichten en lichaamsgewicht, krachttraining. Thuis begonnen op zijn kamer en op zijn 14e was hij oud genoeg voor de sportschool en er snel niet meer weg te slaan.

+ Een goed gevoel

Timo merkte dat hij zich beter voelde door te sporten en voelde dat het goed voor hem was. Dat goede gevoel probeerde hij toen al over te dragen aan vrienden en familie.

+ Wist je dat?

Timo zag de voordelen van sterker worden terug in zijn prestaties tijdens het voetballen. Wist je dat Timo bij Cambuur heeft gespeeld? Op zijn 15e combineerde Timo de sportopleiding CIOS met voetballen bij Cambuur. 6x per week was Timo te vinden op het voetbalveld en 4x per week in de sportschool.

+ Geen excuus

Jij hebt het ‘o zo druk met werk of de kids’? Geen tijd om te trainen zeg je? Zeg dat maar niet tegen Timo. Timo helpt jou fitter worden en houdt je gemotiveerd. Timo schreeuwt je letterlijk door de oefeningen heen.

+ Plezier is belangrijk

Hoe dan ook, jij moet je goed voelen, dat vindt Timo belangrijk.

Timo legt de focus niet op je gewicht, maar op je gevoel en je beter voelen. Timo zorgt er vooral voor dat je het leuk gaat vinden en er plezier in hebt.

Een gezonde levensstijl volhouden voor de rest van je leven? Dat klinkt lang, maar Timo helpt je daar graag bij.

Kies voor een gratis proeftraining met Timo.

+ Plan jouw gratis proeftraining

Welke training wil je proberen?
Hoe kunnen we je bereiken?